Babyshower.se - Dekorationer och presenter till baby shower och dop

Babyshower.se - Dekorationer och presenter till baby shower och dop
Babyshower.se - för dig som anordnar eller ska deltaga som gäst på en babyshower, dop, fest eller kalas. Vi har sortiment inom följande dekorationer till babyshower och fest.

Baby Shower Ballonger

Snygga ballonger i både latexgummi och folie som går i både rosa och blått beroende på om det är en baby shower för en liten flicka eller pojke. Ballonger med tryck "It's a boy" eller "It's a girl"

Baby Shower Blöjtårta

En rolig och unik present att ge när du är gäst på en babyshower är en blöjtårta, här har man byggt upp en tårta oftast i två våningar eller fler av blöjor och sedan har tårtan dekorerats med leksaker och små presenter som den blivande mamman kommer ha nytta av under sin första tid som mamma.

Baby Shower Dekorationer

Vi har även ett bra sortiment av dekorationer till babyshower, dop, fest och kalas. Bordsdekorationer, girlanger, sugrör, pom pom, honeycombs, servetter, muggar och papperstallrikar i rosa och blått tema så att du kan göra en tema dekoration till din babyshower eller dopfest.

Baby Shower Lekar

Vi går även igenom och tipsar om populära, roliga och ibland lite "äckliga" lekar till babyshower festen. Kan du gissa vad blöjan innehåller genom att smaka?

Baby Shower Presenter

Ska du gå på en baby shower och undrar vad du ska ta med som present, vi ger tips på detta och du hittar även i vår egen e-handel lämpliga presenter, vad sägs om ett paket med 4 st babyfiltar i lämplig design och färgkombination?

Baby Shower Tårta

Behöver du lite tips på tårta till din babyshower, vi går igenom vad du ska tänka på om du köper en lite roligare designad tårta till din babyshower eller dopfest. Hur man beräknar antal bitar samt lite annat praktiskt som är värt att fundera på innan om du funderar på att köpa en designad unik tårta just för din fest.

Other Information

Andra kategorier:

Shopping » e-handel

Shopping » Baby

Related Listings:
Frida & Fritiof
Tro Hopp och Kärlek, Uppsala
Matstolar.se
Frida & Fritiof - En babyshop med eko- och hälsoprofil
Trädgårdsdesign - dekorationer