Babyshower.se - Dekorationer och presenter till baby shower och dop Annonser

Return to Listing

Annonser

 • Girlang dekoration babyshower

  Girlang dekoration babyshower

  21-04-2016 11:23

  Snygg och populär girlang med texten "Babyshower", passande dekoration just för dig som dekorerar en baby shower fest. Tillverkad i kraftig papp där varje bokstav är ca 15 cm hög och 10 cm bred, fästs med ett sidenband och blir ca 3 meter lång.

  Finns även med andra texter som: "I'am One" , "It's a boy" . "It's a Girl" för dig som vill dekorera mer specifikt.

  bild(er). Köp

 • Blå nappflaskor

  Blå nappflaskor

  21-04-2016 11:19

  Snygga bordsdekorationer i form av 12 st blå nappflaskor, går att skruva av toppen och fylla flaskorna med till exempel lite godis. Snyggt att dekorera med för dig som dukar i blått tema till baby shower eller dop.

  bild(er). Köp

 • Folieballong It's a girl

  Folieballong It's a girl

  21-04-2016 11:16

  Snygg och populär rosa folieballong för dig som dekorerar till en babyshower fest med texten "it's a girl". Samma folieballong finns även i blått med texten "It's a boy".

  Folieballonger går att blåsa upp både med helium och luft, du blåser enkelt upp en folieballong själv med ett helt vanligt sugrör.

  bild(er). Köp

 • babyshower blöjtårta

  babyshower blöjtårta

  21-04-2016 11:12

  Vårt utbud av snygga och populära blöjtårtor, en blöjtårta är en tårta som man byggt ofta i två våningar eller men där man konstruerat varje våning av blöjor. Tårtan dekoreras sedan med leksaker, presenter och baby produkter som den blivande mamman kan ha nytta av under sin första tid med sin baby. Populär och unik present för dig som ska på babyshower kalas.

  bild(er). Köp

 • Presenter baby shower

  Presenter baby shower

  21-04-2016 11:07

  Letar du efter en present till en baby shower fest? Här hittar du vårt sortiment av presenter som är lämpliga till babyshower, dop och kalas.

  bild(er). Köp

 • Present baby shower babyfiltar

  Present baby shower babyfiltar

  21-04-2016 11:04

  Snygga babyfiltar i blå nyans, perfekta som present till baby shower, dopfesten eller när du besöker de nyblivna föräldrarna och gratulerar tillökningen med en fin present. Kommer i paket om 4 st babyfiltar

  bild(er). Köp

 • blå babyshower ballonger

  blå babyshower ballonger

  21-04-2016 10:28

  10 st snygga blå baby shower ballonger med tryck "It's aboy" passande som dekoration till babyshower festen när du dekorerar med blått tema för en liten pojke

  bild(er). Köp