Bäddsoffa.nu Annonser

Return to Listing

Annonser

 • Divanbäddsoffa Svart/Grå

  Divanbäddsoffa Svart/Grå

  13-12-2015 02:05

  Populär och inbjudande bäddsoffa med generösa sittmått och en snygg design som skiljer sig från mängden. Vid besök kan den enkelt bäddas ut till en extra sovplats med generöst bäddmått, och inuti stommen finns en rymlig låda för förvaring av sängkläder mm. Ryggkuddarna är vändbara och med kvalitets stoppning dom behåller sin form. Både ryggkuddarna och de små kuvertkuddarna har avtagbara överdrag för enkel rengöring.

  bild(er). Köp

 • Howard Bäddsoffa

  Howard Bäddsoffa

  13-12-2015 02:01

  Den otroligt populära och supersnygga Howard soffan finns även som bäddsoffa, för dig som vill ha en riktigt snygg och klassisk möbel men samtidigt känner att du vill kunna ha en extra sängplats vid behov att använda själv eller erbjuda vänner eller familj som kommer på besök utan att behöva spendera platsen på en extra säng.

  bild(er). Köp

 • Bäddsoffa i skinn

  Bäddsoffa i skinn

  13-12-2015 01:59

  Snygg och populär svart 3 sits designerbäddsoffa med läderlook, bäddsoffan har ett fällbart ryggstöd vilket kan fällas i tre olika steg. Ryggstödet går även att enkelt fälla i ett mellanläge som möjliggör en mer tillbakalutad position utan att ligga ned helt, perfekt för en stund framför tv:n när man ska titta på film eller när man bara vill luta sig tillbaka och läsa en god bok. Fullt nedfälld så bildar soffan en 200 cm bred madrass som utan problem erbjuder komfortabel sängplats för två personer.

  bild(er). Köp

 • 3 sits designer bäddsoffa

  3 sits designer bäddsoffa

  13-12-2015 01:55

  Populär 3 sits designerbäddsoffa i Dansk design. Soffan är 210 cm bred och ger plats för 3 sittande gäster. Fristående pocketfjädrar som individuellt formar sig efter din kropp och gör att du både sitter och ligger riktigt skönt i denna soffa. Ryggstödet går att enkelt fälla i 3 olika lägen på denna bäddsoffa så att du kan sitta helt upprätt alternativt välja att luta dig tillbaka i lite halvliggande lounge ställning och så kan den givetvis även bäddas om till en generös sängplats för två personer.

  bild(er). Köp