Boende Cykelvasan Mora

från Boende Vasaloppet uthyres

Översikt

Pris: 4.000,00 SEK

Datum: 26-03-2019 09:31

Alternativ

Visa Köp

Beskrivning

Cykelvasan 90 är det lopp som är hela det vanliga, klassiska Vasaloppet inklusive tävlingsmoment. Här har man möjlighet att kämpa om olika priser men även tävla mot sig själv och försöka slå sina egna tider och rekord. Precis som öppet spår startar man i Sälen, går i mål i Mora och cyklar en total sträcka på 94 kilometer.

Platserna är begränsade och brukar gå åt fort, likaså närliggande vandrarhem, hotell och andra boendemöjligheter. Man bör därför se till att vara ute i god tid för att få en plats i loppen och även för att få tag på ett boende om man är i behov av det. Det finns flera olika vandrarhem, hotell och Bed & Breakfast runt om i Mora, Sälen och Lindvallen. Även privatpersoner brukar hyra ut tillfälligt boende i form av gästrum, gäststugor, sommarstugor eller hela villor om man är ett större sällskap som vill dela på ett boende.

Cykelvasan är ett cykellopp som blir populärare för varje år. Loppet går av stapeln i augusti varje år och består av flera olika lopp, precis som det riktiga Vasaloppet. Det är även samma sträcka som skidloppet men nu ska man ta sig fram med hjälp av en cykel, en mountainbike i de allra flesta fall.

Oavsett om du ska ta dig an Vasaloppet med hjälp av cykel eller till fots så finns det några saker att tänka på innan dagen är kommen.

Anmäl dig i god tid
Man vill inte riskera att platserna tar slut, så se till att anmäla dig i god tid. Vid de populära loppen kan platserna ta slut på ett par timmar från det att biljetterna har släppts.

Boka

Other classifieds from Boende Vasaloppet uthyres

Boende Vasaloppet 2019 Mora

bild(er).