Satsa på det vackra regnbågsparaplyet i 12 olika färger!

Satsa på det vackra regnbågsparaplyet i 12 olika färger!
Satsa på det vackra regnbågsparaplyet i 12 olika färger!

Regn finns det nog av så att det räcker och blir över, men trots detta kommer dropparna vid otaliga tillfällen att falla från himlen och göra livet surt för en… genomsurt, till och med. När man är ute och strosar runt på stan, har gett sig iväg för att campa eller åkt på en konsert vill man i alla lägen att regnet ska hålla sig borta, men detta kan inte alltid garanteras. Varför inte därför ta saken i egna händer och skydda sig från regnet genom att införskaffa sig ett riktigt snyggt paraply!

Bland regnet uppenbarar sig en regnbåge

Har man någonsin drömt om att ens paraply inte bara ska hjälpa mot de mest ruskiga regnoväderna utan dessutom se riktigt fint ut i alla lägen? Då är ett regnbågsparaply helt rätt för en. Med sina 12 olika färger är regnbågsparaplyet stilfullt och älskvärt när man promenerar genom stan, och varför inte ta ett snyggt foto tillsammans med ens högklassiga paraply!

För att få tag på det vackra regnbågsparaplyet gäller det att man tar en tur över till webbutiken Paraplyland.se. I denne nätbutik kan man ta del av ett gigantiskt urval av olika paraplyer, men varför satsa på ett ordinärt enfärgat paraply när en flerfärgad variant gör vardagen så mycket ljusare. Regn är sannerligen ingen höjdare, men när man bär runt på ett regnbågsparaply kan man sprida lite glädje i form av de 12 olika färgerna som pryder det vackra regnskyddet.

Hur regnbågsparaplyet är utformat

Det här specifika paraplyet har ett rakt trähandtag och därtill både en spets, ett skaft och ribbor som är gjorda av metall. Skärmen är likt de flesta andra paraplyer gjord av polyester och har ett kardborreband fäst till sig. Med hjälp av detta kardborreband blir det hur enkelt som helst att fälla ihop sitt paraply. Om man redan idag vill införskaffa sig ett regnbågsparaply blir man med största sannolikhet överlycklig när man får höra att frakten inte kostar någonting alls. Det enda som behöver betalas är kostnaden för själva paraplyet, vilket ligger på 299 kronor.

Regnbågsparaplyet har 12 paneler med olika färger, vilket resulterar i att denne produkt inte enbart skyddar mot regn, utan även ser mycket fin ut. Skärmen är gjord av polyester och har ett kardborreband som hjälper en att enkelt stänga sitt paraply.

Contact Information

Other Information

Andra kategorier:

Shopping » Mode

Related Listings:
Finans Bloggaren
Låna Pengar | Nu Billigt Lån
Hur få recept på nätet?
Bästa priser på plattläggning, stenläggning, dränering i Stockholm.
Johansson car service

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

View All

Bilder