Längdskidor.nu Annonser

Return to Listing

Annonser

 • Köp längdskidor och utrustning i paket

  16-01-2020 04:04

  Ett tips för nybörjaren som har tänkt sig att börja åka längdskidor är att köpa all sin utrustning i ett paket, då ingår skidor, pjäxor, stavar och är anpassade till varandra och till dig och din kropp vilket medför att du får en bättre upplevelse. Dessutom är det billigare då man ofta kan spara pengar på att köpa utrustningen i paket jämfört med var för sig och sedan även behöva ha kunskapen att välja utrustning som passar med varandra.

  Köp

 • Längdskidor vallningsfria

  16-01-2020 04:02

  Något som blivit otroligt populärt när man väljer att köpa nya längdskidor är att införskaffa ett par som är vallningsfria då man slipper mycket av jobbet och problem med att välja rätt valla för rätt väder och framförallt sparar man tid då man inte behöver just valla utan alltid bara kan bege sig ut direkt i skidspåret när man har tid för en tur.

  Köp

 • Längd på längdskidor

  16-01-2020 04:00

  Välj rätt länd på dina längdskidor, vi hjälper dig med en översikt som visar vilken längd du ska välja beroende på din egen längd samt din kroppsvikt. Längd på skidan avgörs även om du tänkt köpa skate skidor eller klassiska skidor då skate skidorna medför att du ska välja ett kortare par.

  Köp