Piska.se - Underkläder, piskor, flogger, maskeradkläder Annonser

Return to Listing

Annonser

 • Svart höfthållare

  Svart höfthållare

  25-01-2021 10:11

  Snygg och sexig svart höfthållare i svart spets med dekorativt mönster med svarta prickar och dekorativa rosetter. Denna höfthållare har fyra justerbara och avtagbara strumpeband som håller uppe dina nylonstrumpor oavsett längd på dina ben.

  Till denna strumpebandshållare medföljer ett par svarta genomskinliga stringtrosor.

  Vi rekommenderar handtvätt till alla strumpebandshållare / höfthållare då en maskintvätt kan skada strumpebanden och hållaren om dom fastnar i maskinen.

  bild(er). Köp

 • Snygga nylonstrumpor med söm och häl

  Snygga nylonstrumpor med söm och häl

  25-01-2021 10:08

  Snygga nylonstrumpor med söm och häl – Snygga nylonstrumpor med söm passar bra till strumpebandshållare och klackar. Kombinera med någon av våra korsetter med hållare eller varför inte en separat strumpebandshållare eller höfthållare.

  bild(er). Köp

 • Liten svart flogger piska

  Liten svart flogger piska

  25-01-2021 10:06

  Liten svart flogger piska. Liten hand flogger med ett kortare skaft med en ring för att enkelt kunna hänga piskan på en krok eller annan förvaring. Kan användas för att kittla retsamt och sensuellt över hela kroppen men kan även användas för att skapa en mer intensiv smärta.

  Vanlig och populär teknik med flogger piskan är ett lågintensivt smiskande om och om igen på samma träffyta vilket bygger upp både ömhet och smärta i området samt även ökar blodflöde och lust hos partnern som får smaka på floggern.

  Längd på piskan totalt: 30 cm.
  Längd på handtag: 11 cm (exklusive ring)
  Längd på remmar: 15 cm
  Flogger piskan

  Floggern eller handpiskan som den även heter i folkmun är även den en mycket populär lekkamrat i sovrummen. Med introduktionen i 50 Shades böckerna fick den sitt absoluta genombrott in i de svenska Svensson sovrummen där den kanske tidigare vart lite förbjuden.

  bild(er). Köp

 • Gagball

  Gagball

  25-01-2021 10:03

  Snygg rosa, röd eller svart gagball i silikon – Röd och svart bitboll eller så kallad gagball i silikon och läder, för er som redan gillar eller er som har tänkt att prova på dominanslekar. Denna bitboll har en svart rem i läderimitation och en boll av antingen rosa, röd eller svart silikon vilket ger dig ett val mellan två väldigt attraktiva kombinationer utseendemässigt som har en sexig effekt när den sitter på plats i din partners mun.

  bild(er). Köp

 • Flogger piska

  Flogger piska

  25-01-2021 09:59

  En flogger piska är en handpiska med kort skaft och en större mängd fransar som överstiger skaftets längd. Den populäraste och mest mångsidiga piskan som passar både nybörjare och mer erfarna användare.

  Vanlig och populär teknik med flogger piskan är ett lågintensivt smiskande om och om igen på samma träffyta vilket bygger upp både ömhet och smärta i området samt även ökar blodflöde och lust hos partnern som får smaka på floggern.

  bild(er). Köp