Plantinavia Sverige

Plantinavia Sverige
Plantinavia: Sveriges Färskaste Häckväxter Levererade inom 1 Vecka!

Upptäck varför Plantinavia rankas som den Bästa Online Butiken för Häckväxter i Sverige med hela 9,5 Poäng.

ATT VI OFTA BLIR KOPIERADE? INGEN FARA, VI GILLAR DET!
Om du ligger steget före på marknaden betyder det också att du kopieras. Det är oundvikligt, så fungerar marknaden. Vissa webbplatser har sin egen unika stil, men du kommer också att se webbplatser som verkligen liknar vår och det kan vara förvirrande. Men vi känner oss faktiskt smickrade av att vi kopieras. Det ger oss förtroendet att det vi gör verkligen fungerar och uppskattas även av våra konkurrenter! Det håller oss motiverade att hålla steget före och fortsätta att vara uppmärksamma och uppfinna nya idéer.

INSPIRERAR ENTREPRENÖRER ÖVER HELA EUROPA

Google har redan använt Plantinavias affärside 2 gånger som exempel för att inspirera entreprenörer över hela världen att vara kreativa i att sälja sin produkt, inte bara i sitt eget land utan även utomlands. En av Googles sändningarna spelades in endast för att inspirera företagare att arbeta passionerat via internet för att nå ut till sina kunder. Serien var en stor succé i Nederländerna.

KVALITETEN PÅ VÄXTERNA FINNS UNDER YTAN

Oavsett var du väljer att handla, är det slutprodukten som är det viktiga: växterna du får levererat. De är levande ting och det gör det hela ännu mer komplicerat eftersom vi står för vår kvalitet men aldrig kan veta hur och när träden planteras. Ännu svårare blir det om vi även berätta att kvaliteten på en planta inte alltid är märkbart ovanför marken utan att det är faktiskt rotklumpen som bär all information om kvaliteten.

Vi står även för snabb leverans. Varje Måndag när det är säsong plockar vi upp beställda plantor, de lastas in i lastbilen och kör direkt vidare mot Skandinavien. Vi levererar direkt från odlingen, utan mellanhänder, hem till din dörr. Så ser vi till att du får din beställning snabbt och problemfritt. Vi är unika att ha detta leveranssätt av 100% färska plantor direkt från odlingen. Andra onlineföretag använder sig av lager där man förvarar sina plantor tills de säljs vidare. Vår mening är att ju snabbare plantorna blir levererade och omplanterade desto bättre är det för kvalitén av din planta.

Contact Information

Other Information

Andra kategorier:

Hus & Hem » Trädgård

Shopping » e-handel

Related Listings:
Stuguthyrning | Privata stugor i Sverige | sverigestugor.eu
Modell Sverige
Phenibut Sverige
bostadatthyra.se
VVS Sverige