Sök Annonser

Resultat: 46

 • 3 sits designer bäddsoffa

  3 sits designer bäddsoffa

  from Bäddsoffa.nu

  Populär 3 sits designerbäddsoffa i Dansk design. Soffan är 210 cm bred och ger plats för 3 sittande gäster. Fristående pocketfjädrar som individuellt formar sig efter din kropp och gör att du både sitter och ligger riktigt skönt i denna soffa. Ryggstödet går att enkelt fälla i 3 olika lägen på denna bäddsoffa så att du kan sitta helt upprätt alternativt välja att luta dig tillbaka i lite halvliggande lounge ställning och så kan den givetvis även bäddas om till en generös sängplats för två personer.
 • babyshower blöjtårta

  babyshower blöjtårta

  from Babyshower.se - Dekorationer och presenter till baby shower och dop

  Vårt utbud av snygga och populära blöjtårtor, en blöjtårta är en tårta som man byggt ofta i två våningar eller men där man konstruerat varje våning av blöjor. Tårtan dekoreras sedan med leksaker, presenter och baby produkter som den blivande mamman kan ha nytta av under sin första tid med sin baby. Populär och unik present för dig som ska på babyshower kalas.
 • Bäddsoffa i skinn

  Bäddsoffa i skinn

  from Bäddsoffa.nu

  Snygg och populär svart 3 sits designerbäddsoffa med läderlook, bäddsoffan har ett fällbart ryggstöd vilket kan fällas i tre olika steg. Ryggstödet går även att enkelt fälla i ett mellanläge som möjliggör en mer tillbakalutad position utan att ligga ned helt, perfekt för en stund framför tv:n när man ska titta på film eller när man bara vill luta sig tillbaka och läsa en god bok. Fullt nedfälld så bildar soffan en 200 cm bred madrass som utan problem erbjuder komfortabel sängplats för två personer.
 • Badrumsrenovering i Mora, Orsa, Rättvik

  Badrumsrenovering i Mora, Orsa, Rättvik

  from Mora VVS - Rörmokare i Mora, Orsa och Rättvik

  Funderar du på att renovera ditt badrum och känner att det är många frågor du vill ställa eller du kanske behöver lite tips och inspiration? Vi besöker dig gärna och tar en titt på ditt kommande projekt där vi ger råd och inspiration. Vi lämnar alltid ett fast pris via offert så du kan känna dig trygg med kostnaden för att färdigställa just ditt badrum eller VVS arbete i Mora, Orsa eller Rättvik området.
 • Billig minigrävare 1 ton med hytt

  Billig minigrävare 1 ton med hytt

  from Billiga Minigrävare

  Billig minigrävare på 1 ton med hytt, finns tillbehör som hydraulhammare, snabbkoppling, planerskopa, jordborr, tjälkrok mm. För dig som vill göra grävjobbet enkelt och snabbt själv.
 • blå babyshower ballonger

  blå babyshower ballonger

  from Babyshower.se - Dekorationer och presenter till baby shower och dop

  10 st snygga blå baby shower ballonger med tryck "It's aboy" passande som dekoration till babyshower festen när du dekorerar med blått tema för en liten pojke
 • Blå nappflaskor

  Blå nappflaskor

  from Babyshower.se - Dekorationer och presenter till baby shower och dop

  Snygga bordsdekorationer i form av 12 st blå nappflaskor, går att skruva av toppen och fylla flaskorna med till exempel lite godis. Snyggt att dekorera med för dig som dukar i blått tema till baby shower eller dop.
 • Boende Cykelvasan Mora

  from Boende Vasaloppet uthyres

  Cykelvasan 90 är det lopp som är hela det vanliga, klassiska Vasaloppet inklusive tävlingsmoment. Här har man möjlighet att kämpa om olika priser men även tävla mot sig själv och försöka slå sina egna tider och rekord. Precis som öppet spår startar man i Sälen, går i mål i Mora och cyklar en total sträcka på 94 kilometer.

  Platserna är begränsade och brukar gå åt fort, likaså närliggande vandrarhem, hotell och andra boendemöjligheter. Man bör därför se till att vara ute i god tid för att få en plats i loppen och även för att få tag på ett boende om man är i behov av det. Det finns flera olika vandrarhem, hotell och Bed & Breakfast runt om i Mora, Sälen och Lindvallen. Även privatpersoner brukar hyra ut tillfälligt boende i form av gästrum, gäststugor, sommarstugor eller hela villor om man är ett större sällskap som vill dela på ett boende.

  Cykelvasan är ett cykellopp som blir populärare för varje år. Loppet går av stapeln i augusti varje år och består av flera olika lopp, precis som det riktiga Vasaloppet. Det är även samma sträcka som skidloppet men nu ska man ta sig fram med hjälp av en cykel, en mountainbike i de allra flesta fall.

  Oavsett om du ska ta dig an Vasaloppet med hjälp av cykel eller till fots så finns det några saker att tänka på innan dagen är kommen.

  Anmäl dig i god tid
  Man vill inte riskera att platserna tar slut, så se till att anmäla dig i god tid. Vid de populära loppen kan platserna ta slut på ett par timmar från det att biljetterna har släppts.

  Boka
 • Boende Vasaloppet 2019 Mora

  Boende Vasaloppet 2019 Mora

  from Boende Vasaloppet uthyres

  Centralt boende under Vasaloppet 2019 uthyres i Mora. Huset ligger några minuters (2-3min) gångväg från gågatan, Mora centrum och Vasaloppsmålet.

  Plats för att parkera bil med motorvärmare, 2-3 minuters gångväg från Mora strand tågstation.

  6st sängplatser, kök, badrum, 2st toaletter ca 100 kvadratmeter. Perfekt boende för grupp av Vasaloppsåkare eller en hel familj.

  Kontakta för övriga frågor och bokning.
 • Divanbäddsoffa Svart/Grå

  Divanbäddsoffa Svart/Grå

  from Bäddsoffa.nu

  Populär och inbjudande bäddsoffa med generösa sittmått och en snygg design som skiljer sig från mängden. Vid besök kan den enkelt bäddas ut till en extra sovplats med generöst bäddmått, och inuti stommen finns en rymlig låda för förvaring av sängkläder mm. Ryggkuddarna är vändbara och med kvalitets stoppning dom behåller sin form. Både ryggkuddarna och de små kuvertkuddarna har avtagbara överdrag för enkel rengöring.