Sök Annonser

Resultat: 38

 • 3 sits designer bäddsoffa

  3 sits designer bäddsoffa

  from Bäddsoffa.nu

  Populär 3 sits designerbäddsoffa i Dansk design. Soffan är 210 cm bred och ger plats för 3 sittande gäster. Fristående pocketfjädrar som individuellt formar sig efter din kropp och gör att du både sitter och ligger riktigt skönt i denna soffa. Ryggstödet går att enkelt fälla i 3 olika lägen på denna bäddsoffa så att du kan sitta helt upprätt alternativt välja att luta dig tillbaka i lite halvliggande lounge ställning och så kan den givetvis även bäddas om till en generös sängplats för två personer.
 • babyshower blöjtårta

  babyshower blöjtårta

  from Babyshower.se - Dekorationer och presenter till baby shower och dop

  Vårt utbud av snygga och populära blöjtårtor, en blöjtårta är en tårta som man byggt ofta i två våningar eller men där man konstruerat varje våning av blöjor. Tårtan dekoreras sedan med leksaker, presenter och baby produkter som den blivande mamman kan ha nytta av under sin första tid med sin baby. Populär och unik present för dig som ska på babyshower kalas.
 • Bäddsoffa i skinn

  Bäddsoffa i skinn

  from Bäddsoffa.nu

  Snygg och populär svart 3 sits designerbäddsoffa med läderlook, bäddsoffan har ett fällbart ryggstöd vilket kan fällas i tre olika steg. Ryggstödet går även att enkelt fälla i ett mellanläge som möjliggör en mer tillbakalutad position utan att ligga ned helt, perfekt för en stund framför tv:n när man ska titta på film eller när man bara vill luta sig tillbaka och läsa en god bok. Fullt nedfälld så bildar soffan en 200 cm bred madrass som utan problem erbjuder komfortabel sängplats för två personer.
 • blå babyshower ballonger

  blå babyshower ballonger

  from Babyshower.se - Dekorationer och presenter till baby shower och dop

  10 st snygga blå baby shower ballonger med tryck "It's aboy" passande som dekoration till babyshower festen när du dekorerar med blått tema för en liten pojke
 • Blå nappflaskor

  Blå nappflaskor

  from Babyshower.se - Dekorationer och presenter till baby shower och dop

  Snygga bordsdekorationer i form av 12 st blå nappflaskor, går att skruva av toppen och fylla flaskorna med till exempel lite godis. Snyggt att dekorera med för dig som dukar i blått tema till baby shower eller dop.
 • Boende Vasaloppet 2019 Mora

  Boende Vasaloppet 2019 Mora

  from Boende Vasaloppet uthyres

  Centralt boende under Vasaloppet 2019 uthyres i Mora. Huset ligger några minuters (2-3min) gångväg från gågatan, Mora centrum och Vasaloppsmålet.

  Plats för att parkera bil med motorvärmare, 2-3 minuters gångväg från Mora strand tågstation.

  6st sängplatser, kök, badrum, 2st toaletter ca 100 kvadratmeter. Perfekt boende för grupp av Vasaloppsåkare eller en hel familj.

  Kontakta för övriga frågor och bokning.
 • Divanbäddsoffa Svart/Grå

  Divanbäddsoffa Svart/Grå

  from Bäddsoffa.nu

  Populär och inbjudande bäddsoffa med generösa sittmått och en snygg design som skiljer sig från mängden. Vid besök kan den enkelt bäddas ut till en extra sovplats med generöst bäddmått, och inuti stommen finns en rymlig låda för förvaring av sängkläder mm. Ryggkuddarna är vändbara och med kvalitets stoppning dom behåller sin form. Både ryggkuddarna och de små kuvertkuddarna har avtagbara överdrag för enkel rengöring.
 • Flyttstädning i Stockholm

  Flyttstädning i Stockholm

  from Lolitastad via Foursavas Hb

  Söker du specialister inom städ? Vi utför hemstädning, storstädning, flyttstädning m.m. över hela Storstockholm. Få utmärkta resultat till rätt pris! Ring oss!

  Boka nu: http://lolitastad.se or http://cleanhome.se
 • Folieballong It's a girl

  Folieballong It's a girl

  from Babyshower.se - Dekorationer och presenter till baby shower och dop

  Snygg och populär rosa folieballong för dig som dekorerar till en babyshower fest med texten "it's a girl". Samma folieballong finns även i blått med texten "It's a boy".

  Folieballonger går att blåsa upp både med helium och luft, du blåser enkelt upp en folieballong själv med ett helt vanligt sugrör.
 • Gasgrill som balkongmöbel

  Gasgrill som balkongmöbel

  from Snygga och billiga balkongmöbler

  Något som blivit allt mer populärt som balkongmöbel på våra balkonger är gasgrillen eller gasolgrillen som den även kallas. Att förstå varför är inte så svårt, vad är mysigare och skönare än att en varm sommarkväll kunna slå på grillen och lägga på lite gott kött samtidigt som man lutar sig tillbaka i balkongsoffan med en god öl eller ett glas vin.

  Av naturliga orsaker är det varken tillåtet eller lämpligt att använda en kolgrill på sin balkong då risken för brand är överhängande, dessutom sotar en kolgrill så kontinuerligt användande skulle skapa sotfläckar på fasad och grannars balkonger.

  Elgrillar är även det något som passar utmärkt till att ha på balkong om man har den möjligheten, vi föredrar dock gasgrill då man slipper krångla med en sladd samt att vi anser att gas ger en bättre grillning än el.