sittpuff.se - snygga sittsäckar och puffar. Annonser

Return to Listing

Annonser

 • Runda designer sittpallar.

  Runda designer sittpallar.

  31-10-2015 12:28

  Om du är någon som tar inredning och design på största allvar så bör du ta en titt på dessa unika designer sittpallarna från Mitab som även figurerat flitigt i diverse design magasin och tidningar. Den runda sittpallen tillverkas med grundtanken i miljö och återvinning, först när du beställer börjas din personliga pall att tillverkas och i och med att den är handgjord från ben till dyna så är en pall aldrig den andra lik, det innebär att din möbel vid leverans är helt unik, ingen annan kommer någonsin att få en identisk.

  bild(er). Köp

 • Populärt med en stickad sittpuff

  Populärt med en stickad sittpuff

  31-10-2015 12:20

  Något som blivit alltmer populärt i våra svenska hem när vi inreder är en stickad designer sittpuff som kan erbjuda såväl en bekväm och snygg plats att vila benen på framför soffan men även fungera som en helt fristående sittplats i sig själv. Många väljer en stickad sittpuff för deras snygga och designmedvetna utseende samt att man även kan placera dom till exempel i soffan som en snygg prydnadskudde som även kan fungera som ett skönt nackstöd när man väljer att ligga i soffan.

  bild(er). Köp

 • Rund myspöl för barn, blå med vita stjärnor

  Rund myspöl för barn, blå med vita stjärnor

  31-10-2015 12:06

  En myspöl är något som blivit väldigt populärt för nyblivna föräldrar då den fungerar på samma sätt som ett babynäste men att det kan användas för lite äldre barn. Du placerar enkelt myspölen på golvet på lämpligt ställe där du kan ha uppsikt över ditt barn och så har man skapat en säker plats där barnet kan både vara och leka samt sova på ett säkert sätt. Lämpligt då barnet precis har lärt sig att börja sitta men ännu har dålig balans, om man då låter barnet sitta i pölen så är det ingen risk för skador när dom "välter" omkull. Dessutom fungerar det utmärkt som en extra sängplats och kan även användas som en praktisk resesäng när barnet är från några månader gammalt tills innan det börjar krypa och klättra och kan ta sig ur pölen, sker vanligtvis i 7-8 månaders åldern men fram till dess har man stor nytta av denna produkt.

  Finns i flertalet färgkombinationer och går naturligtvis att tvätta i 60 grader.

  bild(er). Köp

 • Svart sittpuff i äkta fårskinn

  Svart sittpuff i äkta fårskinn

  26-10-2015 08:06

  Populär sittpuff gjord i äkta korthårigt fårskinn med svart ull. För dig som endast vill ha det bästa och föredrar äkta naturmaterial. Pallen är tillverkad av svart fårskinn men går att få i flertalet färger och nyanser då det är ett äkta naturmaterial så förekommer givetvis naturlig variation din puff kommer inte vara exakt lika en annan.

  Då får är ett naturmaterial så isolerar det väldigt bra vilket gör att du kan få både en varm och mysig sittplats på kalla vinternätter samtidigt som du inte blir svettig på sommaren då ullen inte sluter tätt och bildar fukt mot kroppen.

  Mått:
  Diameter: 50 cm
  Material: Korthårig fårull.

  bild(er). Köp

 • sittsäck i äkta fårskinn

  sittsäck i äkta fårskinn

  26-10-2015 07:57

  Snygg designer saccosäck i äkta fårskinn, för den designmedvetne som inte kompromissar och vill ha en klassiker i modern tappning med kvalitet. Vad kan vara mysigare än att sjunka ner i denna säcken med en god bok framför brasan en kall vinterkväll?

  bild(er). Köp