Snygga och billiga balkongmöbler Annonser

Return to Listing

Annonser

 • stol i rotting

  stol i rotting

  13-02-2016 07:05

  Snygg stol i konstrotting lämpliga för uteplatsen och balkongen då dom tål väder och vind extremt bra samt är lämpliga att placera i en grupp tillsammans med en balkong soffa och ett balkongbord för att få en komplett sittgrupp och matplats utomhus.

  Konstrotting är ett extremt tåligt material och en stol i detta är så gott som underhållsfri, ta bara undan dynorna efter användning och torka av stolen med en trasa då och då för att få bort smuts som kommer med regn och vind.

  bild(er). Köp

 • Snygga billiga balkongbord

  Snygga billiga balkongbord

  13-02-2016 06:58

  Letar du efter ett snyggt litet balkongbord så har vi modellerna som passar din balkong och din stil, vi har både runda samt fyrkantiga och om du letar ett bord till balkongen i teak eller svart pulverlackad metall så har vi även det.

  bild(er). Köp

 • Parasoll till balkongen

  Parasoll till balkongen

  13-02-2016 06:54

  Funderar du på att skaffa ett parasoll till balkongen eller uteplatsen? Vi har ett stort sortiment av parasoller som lämpar sig både för de större och mindre balkongerna men även som går att använda på terrass. Vi har även snygga designer parasoll som med fördel även gör att använda inomhus eller placera i ett uterum då dessa parasoll är för fina för att lämnas utomhus i regn och smuts.

  bild(er). Köp

 • Solstol i konstrotting till balkong

  Solstol i konstrotting till balkong

  13-02-2016 06:37

  Snygg solstol i konstrotting som passar utmärkt att placera på balkongen, altanen eller i anslutning till pool eller strand. Stolen är fällbar i olika lägen och tillverkad i rotting vilket innebär att den står mot väder och vind extremt bra. Det är endast dynan man behöver passa på och vara rädd om själva solstolen går utmärkt att lämna utomhus.

  bild(er). Köp

 • Lägga trall på balkong

  Lägga trall på balkong

  13-02-2016 01:29

  Att lägga trall på balkongen är inget som är det minsta svårt eller speciellt dyrt men det ger ett enormt lyft för balkongen inte bara visuellt men även känslan. Tänk dig bara skillnaden att gå ut barfota på smutsig betong jämfört med att sätta ut fötterna på en trätrall som är lite lagom solvarm. Idag finns även möjligheten för den som vill att lägga trall som har en yta av konstgräs på sin balkong, vilket gör att man får sin egen gräsmatta. Du behöver inte heller fylla hela balkongen med "gräs-trall" utan kan enkelt kombinera med tex trätrall så att du väljer ett litet område som har gräs. Dessutom blir gräsmattan underhållsfri som en bonus.

  bild(er). Köp

 • Snygg och billig balkong soffa

  Snygg och billig balkong soffa

  13-02-2016 01:23

  Svart balkongsoffa med svarta dynor, populär soffa i konstrotting, soffan är modulär vilket innebär att du kan köpa till enstaka moduler och förlänga soffan själv eller flytta på modulerna så att du placerar hörnet på soffan så att det passar din balkong och vart dörren på balkongen är placerad optimalt. Soffan kommer med matchande balkongbord i konstrotting. Du kan lämna denna soffa ute på balkongen året runt då den utan problem klarar väder och vind. Kom bara ihåg att plocka in dynorna.

  Finns även i vit modell, samt svart med vita dynor.

  bild(er). Köp

 • Gasgrill som balkongmöbel

  Gasgrill som balkongmöbel

  13-02-2016 01:12

  Något som blivit allt mer populärt som balkongmöbel på våra balkonger är gasgrillen eller gasolgrillen som den även kallas. Att förstå varför är inte så svårt, vad är mysigare och skönare än att en varm sommarkväll kunna slå på grillen och lägga på lite gott kött samtidigt som man lutar sig tillbaka i balkongsoffan med en god öl eller ett glas vin.

  Av naturliga orsaker är det varken tillåtet eller lämpligt att använda en kolgrill på sin balkong då risken för brand är överhängande, dessutom sotar en kolgrill så kontinuerligt användande skulle skapa sotfläckar på fasad och grannars balkonger.

  Elgrillar är även det något som passar utmärkt till att ha på balkong om man har den möjligheten, vi föredrar dock gasgrill då man slipper krångla med en sladd samt att vi anser att gas ger en bättre grillning än el.

  bild(er). Köp